Activiteitenkalender

Activiteiten van Labyellov

Teams

Alle info over jouw favoriete team

Competitie

NEVOBO competitie info

Sponsors

Nieuws

Bowing avond geslaagd!

Vrijdag 11 oktober was het tijd voor een gezellige bowling avond

De trainingsavond werd eenmalig ingeruild. CMV ging als eerste de strijd aan. Niet alleen stonden zij te popelen om te beginnen, ook van zitten tussen de beurten door was geen sprake. Alles werd gedaan om De scores werden scherp in de gaten te houden, tactieken werden bedacht en alles werd gedaan om een mooie score op het bord te zetten.

Gelukkig was het na deze inspanning ook tijd om te genieten van een lekker bord met friet en een snack. Voor de oudere jeugd was dit krachtvoer en waren sommigen van hen al intimiderende verhalen aan het vertellen over hoe zij zouden gaan winnen.

Echter, toen zij aan de beurt waren, behielden sommigen zich toch op de hekjes… Ahum! Het ging er hard aan toe. De ballen vlogen je soms (letterlijk) om de oren. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen...

We kijken terug op een gezellige avond met een leuke opkomst. Tot de volgende activiteit!

Houdt voor de aankondiging van nieuwe activiteiten het activiteitenbord naast de ingang van sporthal Lentemorgen in de gaten. Hier plakken wij uitnodigingen op tijdens trainingsavonden. Ook worden de uitnodigingen in de nieuwsbrief gedeeld en u kunt ze vinden op onze Facebookpagina!